В томболата на Фестивал „Усмихни се, Карин дом“ можете да участвате като си закупите билет на стойност 2лв. предварително от Карин дом или от нашите доброволци по време на събитието тази Събота и Неделя. Томболата ще се тегли и в двата дни от 18:00ч на сцената на фестивала. Пазете талоните си, печелившите ще публикуваме и във фейсбук 🙂

Няма ограничение в броя на закупените талони 🙂 Участвайте, за да спечелите 🙂

Всички средства, събрани от Томболата ще бъдат в подкрепа на Карин дом. Всички подаръци за печелившите са ни предоставени от нашите любезни партньори, на които благодарим за подкрепата!

Партньор Награда
Комплекс “Топола Скайс“ Релакс в комплекс “Топола Скайс“- 2 нощувки за цялото семейство през септември – 2 ваучера
Карин дом Тениска от онлайн магазина, който Карин дом предстои да стартира – 2бр.
Wild Cosmetic 5 комплекта дневен и нощен крем
Фермерски пазар Кошница с подаръци – 2бр.
So Fresh Ваучери от Заведения за здравословни храни и напитки So Fresh 2бр.
Август Студио 3D макети за рисуване от Август Студио – 2 комплекта
ШантавоЕ 6бр.Скреч карта „България Загадъчна и Чаровна“, 6бр. Скреч карта „50 неща, които да направя, преди да порасна“, 6бр Скреч карта „100неща за правене в България“
Годзила Ваучери за Пицарии „Годзила“ на стойност 20лв – 2бр.
Lolly Pop Близалки от Lolly Pop – 5бр.
ZERA Съд за готвене (лазаниера) – 1бр., Комплект ножове за домакинството – 1бр.

 

– Наградите ще бъдат теглени на 15-ти и 16-ти септември по време на фестивала. Обявяването печелившите номера ще бъде допълнително публикувано и във фейсбук страницата на фестивал “Усмихни се, Карин дом”.
– В случай, че спечелилият участник не потвърди приемането на наградата и не се яви за получаване на наградата в рамките на 10 работни дни след обявяването на печелившите, организаторът има право да изтегли друг на негово място.
– Участник в томболата, спечелил награда, съгласно тези условия и правила, няма право на замяна на спечелената награда с паричната й равностойност.
– Организаторът си запазва правото по негова преценка да изменя и допълва условията на настоящата томбола, като за целта промените следва да бъдат обявени и достъпни за всички участници.