Скъпи приятели,

“Усмихни се, Карин дом” е семеен фестивал с кауза, организиран от Карин дом в подкрепа на терапията на деца със специални потребности. Станете част от голямото семейство на Карин дом! Станете наш посланик на доброто в името на най-ценното – децата и се присъединете към забавния уикенд, който сме подготвили за всички вас!

Благотворителният вход за събитието е 2лв.
За деца до 12г вход свободен.

По време на двата фестивални дни сме подготвили за нашите малки посетители специална Детска зона, в която ще предложим и през двата дни: образователни, кулинарни, арт, музикални, литературни и забавни ателиета. Децата ще могат да избират занимание според своите интереси или да експериментират с нови занимания.

Вход за детска зона за един фестивален ден – 10 лв на дете за всички работилници.
За еднократно посещение на работилница – 5 лв

Всички работилници са благотворителни – 100% от приходите на Детската зона са в подкрепа на новосъздаденият от Карин дом “Център за семейно-медиирана интервенция”, който въведе иновативна за България услуга, в която семейството е движещата сила.

Компаниите, които искат да закупят предварително Билет за събитието или за Детската зона за своите служители и по този начин да подкрепят събитието, могат да се свържат с екипа ни на имейл: smile@karindom.org.

Очакваме Ви с деца, приятели и колеги, за да открием първи учебната година и посрещнем есента с много усмивки и емоция!